Tävlingsbidrag! Musikvideo till Reumatikerförbundets jubileumslåt TILLSAMMANS#70årtillsammans

Rösta på tävlingsbidragen till "Jubileumslåten"

Hur skulle du vilja använda vår officiella jubileumslåt "Tillsammans"? Vi har fått in fem fina videosvar på den frågan. Nu kan du vara med och rösta fram en vinnare!

Uppgiften var att lägga upp en video eller ett ljudspår med en tolkning av vår officiella jubileumslåt "Tillsammans". Du ser bidragen i toppen av den här artikeln. Klicka på de mindre bilderna för att se respektive film.

Gå sedan in i det här formuläret och rösta på det bidrag du tyckte bäst om! (OBS enkäten är på engelska)

Omröstningen varar tills den 18 november. Sedan kommer en jury bestående av Norah Avielle, Erik Sundin och Elenor Berglund från Reumatikerförbundets kansli, Bo Jonsson från förbundsstyrelsen och Jessika Vujic från Kungsbackas reumatikerförening att utse en vinnare bland de som fått flest röster.

Bidragen kommer att bedömas efter följande kriterier:

• Originalitet
  • Framförande
  • Konstnärlig kvalitet
  • Känslomässig kvalitet
  • Antal röster

Vinnarbidraget presenteras på Reumatikerförbundets webbsajt måndagen den 8 december.