Du måste söka bidrag senast den 14 januari 2016

Dags att söka stipendium!

Som medlem i Reumatikerförbundet har du möjlighet att söka stipendium för rehabiliteringsresa eller träningskort.

Rehabiliteringsresa

Du som är medlem i Reumatikerförbundet sedan tre år tillbaka kan söka stipendiet till rehabiliteringsresa i egen regi. Det riktar sig till enskilda medlemmar i Reumatikerförbundet som vill göra en rehabiliteringsresa inom Sverige eller utomlands under 2016. Stipendiet är inkomstprövat.

Här hittar du regler och ansökningsblankett!

Stipendium till träningskort 2016

Du som är medlem kan också söka bidrag för träningskort (vattengympa, träning på gym, simning, yoga eller annan fysisk aktivitet) under 2016. Stipendiet är inkomstprövat och utgår med högst 1500 kr.

Här hittar du regler och ansökningsblankett!

Vid frågor kontakta:

Tidiane Diao